Voor de Lachdag is één workshop op

zondag 24 september 2017

van 10.15 tot 18.00 uur in Amsterdam

[met vooroefeningen, lachmeditaties (strekken/lachen/stilte), sharing en nabespreking] is tijdig persoonlijk inschrijven per mail mogelijk tot uiterlijk 15 juni 2017. Voertaal : Nederlands.

Over de wijze van inschrijven zie de website www.lachmeditatie.info bij Lachdag.

Voor verdere informatie over de lachmeditatie zie de diverse pagina’s van deze website. Klik ook op het Nederlandse vlaggetje en zie de PDF (4 pag.) met het artikel “De transformerende kracht van de lachmeditatie”.

Lachen ontspant letterlijk en figuurlijk. Lachen brengt je direct in het Hier en Nu. Lachen relativeert enorm en bevordert de ACCEPTATIE van de situatie, van de ander(en) of van jezelf. Lachen transformeert, verbindt en maakt heel.

Zonder forceren lachen, al of niet met reden. Er hoeft NIETS bereikt te worden. De essentie is accepteren, loslaten en bewust  Z I J N !

Dhyan Sutorius werkte als huisarts, scheepsarts en dermatoloog. Sinds 1978 leidt hij lachmeditaties op diverse congressen en bijeenkomsten. Hij is de oprichter van het Centrum ter Bevordering v/h Lachen,

Secretariaat : Jupiter 1007, 1115 TX Duivendrecht, NL. Tel. 020–69 00 289.  E: info@lachmeditatie.info

In 1996 verscheen zijn boek “Lachmeditatie, schaterend naar het paradijs in je buik” en in 2006 verscheen de uitgebreidere versie “Lachen maakt gelukkig”. Hij is uitgever van de Lachmeditatie CD met introductie, voorbereiding en lachmeditatie.

Na afspraken over details leidt hij workshops op locatie (75 – 120 minuten).