WMO

pano-klein-wmo

 

 

Veldman verzorgt individuele begeleiding van cliënten die in hun leven en werk zijn vastgelopen. Daarbij richten we ons in het bijzonder op het vergroten van de zelfredzaamheid en het terugkrijgen van de regie over het dagelijks leven.

Waarom kiest u voor Veldman Consulting?
De zeven kernwaarden van Veldman Consulting voor individuele begeleiding:
1. Persoonlijk maatwerk: veel tijd en aandacht voor de cliënt, zodat die zich echt gehoord voelt.
2. Bereikbaarheid: ik neem de telefoon direct op en antwoord snel op alle soorten berichten.
3. Doortastend: Veldman gaat verder. Ik leer cliënten zelf oplossingen te bedenken en benut waar nodig mijn netwerk van professionele hulpverleners.
4. Zicht op complexe zaken: Veldman behoudt het overzicht en heeft oog voor alle details.
5. Vriendelijk: mijn cliënten zijn geen nummer of dossier. Ik heb met ménsen te maken en die behandel ik vriendelijk en betrokken.
6. Standvastig: Veldman weet niet van opgeven. Ik ga door totdat we het doel bereikt hebben.
7. Hoogwaardig netwerk: ik werk samen met ervaren begeleiders en (financieel) specialisten.

Kortom:
“Een verademing. Eindelijk eens iemand die me snapt, de tijd voor me neemt, echt iets aanpakt en recht naar de kern gaat, zonder gezever er omheen. Eindelijk heb ik de overtuiging dat ik verder kom in mijn leven. Ik blijf niet meer draaien in een cirkeltje. Ik kan het steeds meer zelf. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en mijn algemene stemming is merkbaar verbeterd. Ik kan weer genieten van kleine dingen en tevreden zijn met het leven zoals ik het nu leid. Ik sta in het hier en nu en heb weer vertrouwen in de toekomst!”

Begeleiding is praktische en sociale hulp in het dagelijks leven. Een individueel begeleider helpt mensen hun zelfredzaamheid terug te krijgen of te vergroten. Ook voor ondersteuning bij ziekte, beperking of gedrags- en ontwikkelingsproblemen kan een individueel begeleider ingezet worden.

Veldman biedt ambulante begeleiders die direct inzetbaar zijn en die aandachtig luisteren naar het probleem en de behoeftes van de cliënt. Samen met de cliënt maken we een concreet en helder begeleidingsplan, waarin alle facetten van het dagelijks leven opgenomen kunnen worden. Zodra het plan er is, gaan we aan de slag!

Veldman Consulting is kleinschalig en kan daardoor snel in actie komen. We werken persoonlijk, we zijn betrokken en altijd bereikbaar. We hebben veel ervaring met dienstverleners in de GGZ, verslavingszorg, reclassering, advocatuur en budgetbewaking. We zijn flexibel en gaan met onze tijd mee: we bieden ook e-coaching via social media.

“Ik wil een professional die er voor me is, waarvan ik weet wat ik eraan heb, die zich aan de afspraken houdt. Iemand die betrouwbaar is, open, duidelijk en nuchter. Iemand die bereid is zijn tijd en aandacht aan mij te besteden. Geen tijd voor prietpraat of de zoveelste nieuwe hulpverlener; ik wil dóór, verder met mijn leven. Ik wil vaardigheden leren zodat ik mijn problemen zelf kan oplossen. Daar word ik trots en vrolijk van en dat motiveert me om mijn doelen te halen.”

Gewoon eerlijk en duidelijk zeggen waar het op staat, maar wel met respect en de juiste toon.