Op een gegeven moment ben je het ook wel echt zat. Iedere keer weer een andere hulpverlener, iedere keer weer opnieuw je verhaal moeten doen, telefoons die niet worden opgenomen, mails die niet worden gelezen.
Het is genoeg nu ! Ik mag toch wel kwaliteit en professionaliteit verwachten, wat is dit nou ? Ik wil een professional die er voor me is, waarvan ik weet wat ik aan hem heb, die zich aan zijn afspraken houdt, die zegt wat ie doet en doet wat ie zegt, die betrouwbaar, open, duidelijk en nuchter is, geen prietpraat want daar heb ik geen tijd voor. Ik wil door. Ik wil vaardigheden leren zodat ik zelf mijn problemen beter dan nu kan oplossen. Daar word ik trots en vrolijk van en dat motiveert me mijn doelen te gaan halen.

Veldman Consulting biedt je deze begeleiding. Gewoon helder en zakelijk, ervaren ambulante begeleiders die direct inzetbaar zijn. Niet wachten, bel ons en we komen naar je toe voor een kennismakingsgesprek. We luisteren naar wat je wilt en we maken samen een begeleidingsplan met heldere doelen en planning. En dan gaan we aan de slag. Wat kenmerkt ons ten opzichte van de andere zorgaanbieders?

1. Kleinschaligheid, tempo en flexibliteit
2. Persoonlijke benadering waardoor beter resultaat
3. Goede bereikbaarheid: dezelfde dag reactie op e-mail / telefoon
4. 7 x 24 uur bereikbaarheid
5. E-coaching via social media
6. Ruime ervaring met dienstverleners in GGZ/verslavingszorg, reclassering, advocatuur en budgetbewaking
7. Hoog niveau dienstverlening (psycholoog / registerarbeidsdeskundige)
8. Dertig jaar ervaring in beoordeling en begeleiding

Als je dit ziet zitten zien we graag jouw aanvraag per email, bellen kan ook. Je kunt zelfs zo binnen komen lopen en we staan je graag te woord.

Sluis Terneuzen
Tel: 0115 – 712 032
E-mail: info@zeelandcare.nl
Noordstraat 10
4531 GG Terneuzen

Oosterschelderegio/ S-Duiveland
Tel: 06 – 474 534 26
E-mail: info@zeelandcare.nl
Locatie op overleg

Middelburg Vlissingen Veere
Tel: 06 – 243 248 80
E-mail:: info@zeelandcare.nl
Locatie op overleg

Hulst
Tel: 0115 – 729990
E-mail:: info@zeelandcare.nl
Tabakstraat 26
4561 HW Hulst