Oplossingen voor verwijzers

panorama-verwijzers
 

Voor huisartsen
Als huisarts bent u meestal de eerste die te horen krijgt waarom het niet goed gaat met uw patiënt. Vaak zijn er meerdere dingen tegelijk aan de hand: problemen met relaties, financiën, huisvesting, dagbesteding, middelengebruik of justitie. Dat maakt de zaak complex. U kunt onmogelijk op al deze gebieden uw patiënt begeleiden en daarom verwijst u door naar professionals die hierin kunnen voorzien. Veldman Consulting biedt deze begeleidingsdiensten aan via Zeelandcare Thuiszorg. Lees hier meer over de WMO-begeleiding van Veldman Consulting.

Voor psychologen en psychiaters
Psychologen, psychiaters en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen doen graag een beroep op Veldman Consulting omdat:
• De contacttijd in het spreekuur en de frequentie van het bezoek doorgaans te beperkt is. Als WMO-begeleider zie ik de cliënt vaak dagelijks en soms zelfs buiten kantoortijden.
• Als begeleider heb ik een langdurige vertrouwensband met cliënt opgebouwd. De gespecialiseerde GGZ kan hier gebruik van maken door bijvoorbeeld samen te werken in de vorm van de “verlengde armconstructie”. Hierbij worden lichtere taken gedelegeerd, zoals het toezien op medicatiegebruik, het maken van verslagen van consulten en het volgen van de adviezen in de dagelijkse praktijk.

Vragen?
Wilt u weten wat Veldman Consulting voor u kan betekenen? Heeft u vragen? Neem contact met mij op! Ik sta u graag te woord.